Κριός με Λέων: Τελικά μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους δύο τόσο δυναμικά ζώδια;

Ο Κριός και ο Λέων είναι και τα δύο πολύ δυναμικά ζώδια που σε γενικές γραμμέ ςξέρουν τι ψάχνουν σε μια σχέση. Πόσο ταιριαστοί είναι όμως μεταξύ τους;

Τα δύο ζώδια της φωτιάς έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Αρχικά είναι πολύ αυθόρμητα ζώδια αλλά και

παρορμητικά. Αυτά είναι στοιχεία του χαρακτήρα τους που έρχονται σε συμφωνία και τους κάνουν να νιώθουν στην αρχή της σχέσης σαν να βρήκαν το άλλο τους μισό.

Οι Λέοντες συνηθίζουν να είναι πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τι θέλουν στη ζωή τους, στη σχέση τους αλλά και στο σεξ. Αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα τους που οι Κριοί εκτιμάνε πολύ! Θέλουν να έχουν δίπλα τους συντρόφους που νιώθουν την άνεση να είναι ανοιχτοί μαζί τους.

Σε γενικές γραμμές αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν απόλθυτα μεταξύ τους και θα έχουν μια μακροχρόνια πετυχημένη σχέση.

Στο κρεβάτι θα τα βρούνε τέλεια γιατί ο Λέων είναι πολύ καλός στο σεξ και ο Κριός ξέρει να είναι καλός όταν έχει καλούς συντρόφους (αλλιώς μπορεί και να μην τον νιάζει να προσπαθήσει ιδιαίτερα).

Στο συναισθηματικό και ρομαντικό κομμάτι της σχέσης επίσης θα συμβαδίσουν γιατί και οι δύο αφήνονται όταν νιώσουν εμπιστοσύνη.

Στην κοινή τους ζωή θα περάσουν τέλεια γιατί και οι δύο είναι πολύ φιλόδοξοι, βάζουν στόχους και τους αρέσει να τους κυνηγάνε. Θα καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και δεν θα έχουν μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ τους. Μπορεί στην αρχή να νιώσουν ότι τους ενώνει μόνο ο αυθορμητισμός τους αλλά στην πορεία θα δούνε ότι το δέσιμό τους είναι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις!

Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις! (Μέρος ΙΙ)

Ερωτεύτηκες έναν Δίδυμο; ΑΥΤΕΣ είναι οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για αυτό το ζώδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα