Κώστας Πρέκας: Συνελήφθη ο γιος του για επιθέσεις σε γυναίκες – Έσπερνε τον τρόμο στο Χαλάνδρι

Ο τρόμος και ο πανικός έχουν κατακλύσει τους κατοίκους στο Χαλάνδρι εδώ και μερικούς μήνες εξαιτίας της δράσης του 34χρονου γιου του Κώστα Πρέκα. Ο άνδρας συνελήφθη από τις αρχές μετά από καταγγελία μητέρας, πως τη γρονθοκόπησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Χαλανδρίου! Φέρεται μάλιστα να έχει διαπράξει περισσότερες από 50 βίαιες επιθέσεις εναντίον γυναικών στους δρόμους του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ

της εφημερίδας Espresso τα τελευταία δέκα χρόνια ο γιος του γνωστού ηθοποιού έχει εγκλειστεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα και του έχει χορηγηθεί αγωγή εξαιτίας των ψυχικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει στην εφημερίδα: «Εγω ήμουν στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου, το μεσημέρι του Σαββάτου και περίμενα ένα φίλο μου που είχαμε ραντεβού. Εκείνη τη στιγμή άκουσα φωνές, ακριβώς από πίσω μου, και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Βλέπω έναν άνδρα να εχει πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι, περίπου τριών χρόνων, δίπλα της και να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Πολύ δυνατά χτυπήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα