Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ο Κωνστταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στο Τηλέραμα και όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στην σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο personal trainer, μίλησε για το πότε ξεκίνησε το φλερτ τους, ποιο χαρακτηριστικό της αθλητικογράφου θαυμάζει, αλλά και το φαγητό που του φτιάχνει και τον…. τρελαίνει!

«Εδώ και λίγους μήνες έχω σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όσο ήμασταν στο «Survivor» υπήρξε σίγουρα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς κανένας μας να εκδηλωθεί, αφού είναι τόσο δύσκολη η επιβίωση, που δεν σου περνά από το μυαλό το φλερτ. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι που μας έχει «δέσει», θαυμάζω πολύ τη δυναμικότητα της. Αν και ορισμένες φορές υπερισχύει το «εγώ» της, μου αρέσει που δεν «μασάει» σε τίποτα», τόνισε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η σπεσιαλιτέ της Ευρυδίκης είναι μια σούπα βελουτέ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το παστίτσιο, έστω κι αν δεν το απολαμβάνω συχνά. Αν και σιχαινόμουν τις σούπες, μία από τις σπεσιαλιτέ της Ευρυδίκης είναι μια βελουτέ σούπα λαχανικών και από τότε τρελαίνομαι!».

Διαβάστε ακόμη:

Εγκυμονούσα της showbiz αποκαλύπτει στα social media: “Έχω ήδη πάρει 18 κιλά και ούτε ένα από αυτά στον ποπό μου!”

Keywords
Τυχαία Θέματα