Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τα “καρφιά” για τη Βρισηίδα Ανδριώτου -«Δεν υπήρξε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (6/6) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, αλλά και στη συνάντηση που είχε με την Μαρία Αντωνά με το που γύρισε πίσω στην Ελλάδα.

«Νομίζω πως αν ο κόσμος ξέρεις ποιος πραγματικά είμαι και με τι σκοπό λέω όσα λέω, δεν έχω αφήσει καμία πικρία. Τους έχω αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση για

αυτά που είπα στο Survivor.

Με την Μαρία Αντωνά δεν έχω να βρω κάτι γιατί δεν χαλάσει και κάτι. Με την Μαρία μίλησα στο τηλέφωνο, την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα πως ότι είπα στο Survivor ήταν πραγματικά πράγματα τα οποία έβλεπα. Θεωρώ ότι υπήρχε ένα φλερτ αλλά δεν θέλω να ανακυκλώσω καταστάσεις.

Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν. Για αυτό και η Βρισηίδα ξεσπάει σε πάρα πολλά κλάματα και απασχολεί τα ριάλιτι και τις κάμερες.

Νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λένε και όλοι οι παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Η on air έκπληξη από την σύντροφό του και την κόρη της

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί -Πώς την αποκαλούσαν όταν ήταν μικρή

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά κατά της γυναίκας που την παρενοχλεί – «Λάθος που υπήρξα ευγενής, θα την στήσω στη γωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα