Κιτρίνισαν τα νύχια των ποδιών σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε (video)

Το πεντικιούρ σας είναι άψογο μιας και φοράτε πλέον τα αγαπημένα σας σανδάλια, τις σαγιονάρες αλλά και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Επιλέγετε τις πιο έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν στο ηλιοκαμένο δέρμα σας και κάποιες από εσάς ζητάτε από τη nail artist σας τα πιο χαριτωμένα ή και εκκεντρικά σχέδια.

Υπάρχει βέβαια πάντα και το french manicure που χαρίζει στο πεντικιούρ σας ένα απίθανο εφέ. Αν πάλι περιποιείστε μόνες στο σπίτι τα νύχια των ποδιών σας, εμείς σας έχουμε αποκαλύψει όλα τα tips των επαγγελματιών για τέλειο αποτέλεσμα.

Μόλις

όμως ανακαλύψατε πως τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή δεν απλώνετε base coat, μια κίνηση που σας έχουμε πει πολλές φορές πως είναι επιτακτική. 

Όπως και να ‘χει όμως δεν θέλουμε να αγχώνεστε. Υπάρχει τρόπος να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση και μάλιστα πανεύκολα, μέσα σε λίγα λεπτά. 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λεμόνι. Κόψτε το στη μέση και κάντε μασάζ πάνω στα νύχια για μερικά λεπτά. Τα νύχια σας θα γίνουν και πάλι ολόλευκα και λαμπερά.

Δείτε το video που ακολουθεί και αντιγράψτε πιστά τις κινήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 12 Ιούλ, 2020 στις 12:00 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

5 τρόποι να δείχνετε ξεκούραστη και λαμπερή ακόμη και μετά από ξενύχτι!

Δείτε πως θα αφαιρέσετε σωστά τα αδιάβροχα προϊόντα από τα μάτια σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα