Kendall, Bella, Gigi: Αυτά είναι τα αγαπημένα τους κονσίλερ!

Τα super model περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε φωτογραφίσεις, γυρίσματα και στα παρασκήνια shows. Αυτό σημαίνει ότι οι καλύτεροι τους φίλοι είναι make up artists από τους οποίους μαθαίνουν όλα τα μυστικά της δουλειάς τους. Οι περισσότερες ξέρουν πλέον να κάνουν άψογο contouring αλλά και να περιποιούνται την επιδερμίδα τους σχεδόν επαγγελματικά.

Ένα είναι όμως το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ τους και ορκίζονται σ’ αυτό: Το κονσίλερ. Αφού είναι σχεδόν μαγικό. Δεν καλύπτει μόνο μαύρους κύκλους, σακούλες και λεπτές γραμμές. Χαρίζει έξτρα λάμψη και κάποιες μάλιστα όπως για παράδειγμα η Rosie Huntington-Whiteley το απλώνουν και σε ζυγωματικά ή πηγούνι. Σε όλο σχεδόν το πρόσωπο δηλαδή.

Εμείς μάθαμε τα αγαπημένα κονσίλερ των super model και φυσικά σας τα αποκαλύπτουμε:

Η Bellla Hadid έχει εμμονή με το Diorskin Forever Undercover Concealer. Tο απλώνει στην περιοχή κάτω από τα μάτια, το πηγούνι και το μέτωπο και κάνει πολύ καλό blend με το ειδικό σφουγγαράκι. Έχει επιλέξει το συγκεκριμένο επειδή είναι αδιάβροχο, κρεμώδες, απαλό στην υφή και αφήνει ένα φυσικό τελείωμα. Επιπλέον ταιριάζει με όλα σχεδόν τα φον ντε τεν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords