Κάτια Δανδουλάκη: Κατέθετε επί τρεις ώρες στη δίκη του Φιλιππίδη -«Υπήρχε ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό στη Δροσάκη»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε σήμερα το πρωί (24/11) με την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη, της Λένας Δρόσακη και της Εβελίνας Παπούλια.

Σύμφωνα με το  δελτίο ειδήσεων του Alpha και τη δημοσιογράφο Βάνα Πρέτζα, η Κάτια Δανδουλάκη κατέθετε επί τρεις συνεχόμενες ώρες στο δικαστήριο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια περιέγραψε την δύσκολη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, η οποία σταμάτησε με δική της απόφαση,

όταν διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος έδειχνε με έντονο τρόπο ότι ενδιαφέρεται για τη Λένα Δροσάκη.

«Είδα φλερτ αλλά δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό; Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα, ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη.

Η Λένα είναι ένα πολύ ευγενικό και ντροπαλό παιδί. Την έβλεπα κλαμένη πολλές φορές και της είπα ότι εάν συνεχίζει να την καταπιέζει έτσι να μην συνεχίσουμε. Μου έλεγε “θέλω να φύγω” και της έλεγα “όχι δεν θα φύγεις εσύ, πρέπει να φύγει ο άλλος”», είπε στην κατάθεσή της Κάτια Δανδουλάκη.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ένας ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Ένας άνθρωπος όμως, ο οποίος απρόβλεπτα μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, να περάσει στην απέναντι όχθη και να δημιουργήσει τόσο κακό. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις. Πολλές φορές είχε εκρήξεις».

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ Γκαρθία: Πέθανε η κόρη του -Πολύ δύσκολες ώρες για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά»

«Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ό,τι ο Ουγγαρέζος»

Keywords
Τυχαία Θέματα