Κάναμε την έρευνά μας και ΑΥΤΕΣ είναι οι τάσεις στις μπότες που θα αγαπήσουμε μέσα στο 2021!

Το 2020 είναι μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο. Έτσι το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θέλουμε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά, με περισσότερη ελπίδα, υγεία και αγάπη. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε σήμερα να σου δείξουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στις μπότες για το 2021…για να έχουμε κάτι ακόμα όμορφο να περιμένουμε.

#1. Χρωματιστές western boots
Οι καουμπόικες μπότες που αγαπάμε τα τελευταία χρόνια παραμένουν στη μόδα αλλά αυτή τη νέα

χρονιά θα τις δούμε σε πιο έντονα και δυναμικά χρώματα. O oίκος Isabel Marant ήταν από τους πρώτους που λάνσαρε αυτή την τάση στη νέα του κολεξιόν που αναμένετε να αποκτήσει πολλές fans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISABEL MARANT (@isabelmarant)

#2. Flat Chelsea boots
Mπορεί το 2020 να είναι η χρονιά των combat boots (και θα παραμείνουν στη μόδα και το 2021) αλλά τα chelsea boots θα κυριαρχήσουν το 2021 και θα γίνουν τα αγαπημένα μας μποτάκια για τα πιο καθημερινά και casual looks μας. Ο οίκος Celine πρωτοπορεί σε αυτά τα μίνιμαλ μποτάκια και μας κερδίζει με τα σχέδια από τη νέα συλλογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

#3. Sock boots
Ακόμα μια δυναμική επιστροφή θα ζήσουμε το 2021 που δεν είναι άλλη από αυτή των sock boots. Οι αγαπημένες μπότες που δεν φορέθηκαν τόσο πολύ το 2020 γίνονται και πάλι hot trend που θα αγαπάμε να φοράμε.

#4. Ηiking boots
Τα hiking boots ή αλλιώς μποτάκια ορειβασίας θα φορεθούν πιο πολύ από ποτέ και ήδη πάρα πολλά brands και οίκοι μόδας έχουν λανσάρει υπέροχα σχέδια που θα φορέσουμε πολύ στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Οι γήινοι τόνοι παραμένουν στα top των προτιμήσεών μας και ειδικά το μπεζ, το εκρού και το ζαχαρί είναι τα τρία χρώματα που θα προτιμήσουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianvito Rossi (@gianvitorossi)

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα