Ίσιωσε τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας με 5 απλά tips

Τα ίσια μαλλιά είναι κάτι που θέλουν πολλές γυναίκες. Για την ακρίβεια, όσες έχουν κυματιστά μαλλιά τα θέλουν ίσια και όσες έχουν ίσια τα θέλουν κυματιστά. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πρώτο γκρουπ, για το γκρουπ του ισιώματος. Όχι, το ίσιωμα δεν είναι πυρηνική φυσική όμως, ίσως έχεις παρατηρήσει πως τα μαλλιά σου δεν κρατάνε τόσο πολύ όσο όταν τα κάνεις στο κομμωτήριο. Μήπως οι κομμώτριες χρησιμοποιούν μαγικά; Όχι βέβαια! Απλά κάνουν αυτά τα 5 πράγματα…

#1 Τα προϊόντα
θα χρειαστείς βοήθεια για να κάνεις το τέλειο ίσιωμα και αυτή η βοήθεια θα έρθει από τα προϊόντα. Αν τα μαλλιά

σου φριζάρουν τότε θα βάλεις λίγο λάδι πριν ξεκινήσεις. Αν έχεις σγουρά και ατίθασα μαλλιά θα βάλεις μια κρέμα ισιώματος. Αν πάλι έχεις και τα δύο ταυτόχρονα τότε πρέπει να επιστρατεύσεις λίγο αφρό. Ό, τι και αν βάλεις τελικά φρόντισε να προσθέσεις στο «κοκτέιλ» σου και ένα σπρέι προστασίας από την θερμότητα. Προσέχουμε για να έχουμε… μαλλιά να ισιώνουμε.

#2 Ο διαχωρισμός
ναι, είναι μεγάλος πειρασμός το να χωρίσεις τα μαλλιά σου στα δύο και να αρχίσεις να ισιώνεις αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν σου κρατά το ίσιωμα. Πρέπει να δουλέψεις τα μαλλιά σε τμήματα και αυτό που προτείνουμε εμείς είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τρία τμήματα παράλληλα με το κεφάλι στο. Δηλαδή να έχεις το κάτω μέρος των μαλλιών, το μεσαίο μέρος και τα μαλλιά της κορυφής.

#3 Η βούρτσα
Όχι, δεν θα ισιώσεις τα μαλλιά σου σωστά με οποιαδήποτε βούρτσα. Η ιδανική για τα μαλλιά που είναι ατίθασα είναι η κεραμική και αξίζει να επενδύσεις σε μια καλή που δεν θα φθείρει τα μαλλιά σου. Όταν την κοιτάξεις προσεκτικά, θα παρατηρήσεις πως έχει και τρύπες στο ενδιάμεσο. Αυτές οι τρύπες επιτρέπουν στον θερμό αέρα να περνά ανάμεσά τους κι έτσι να στεγνώνει πραγματικά καλά την τρίχα στην θέση και το στιλ που θέλεις.

#4 Το στέγνωμα
Για να κρατήσει το ίσιωμά σου, τα μαλλιά σου πρέπει να στεγνώσουν καλά… πολύ καλά… ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Ακόμα και η απειροελάχιστη υγρασία θα σου χαλάσει το ίσιωμα και θα έρθει το φριζάρισμα και τα σπασίματα. Μην βιάζεσαι λοιπόν σε παρακαλώ, πάρε τον χρόνο σου και στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου.

#5 Το φινάλε
Το μυστικό για να κρατήσει το ίσιωμά σου και παράλληλα να λάμπει η τρίχα όσο ποτέ άλλοτε είναι ο κρύος αέρας! Ναι, μόλις τελειώσεις με το ίσιωμα και τα μαλλιά σου είναι εντελώς στεγνά, γύρνα το σεσουάρ σου στο κρύο και για ένα λεπτό «κλείδωσε» το ίσιωμά σου. Είναι ίσως η πιο σημαντική κίνηση…

Διάβασε ακόμα:

Το μυστικό για την επιδερμίδα της Helena Christensen είναι ήδη στο ντουλάπι σου

Video: Δεν θα πιστέψεις την μεταμόρφωση ΑΥΤΩΝ των μαλλιών

Μάθε αν τα μαλλιά σου είναι κατεστραμμένα σε 10 δευτερόλεπτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα