Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τα σχόλια για την απίστευτη ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9) η Φαίη μας υποδέχτηκε στο “Πρω1νό” την Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, “Φαμίλια” στην οποία πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός αποκάλυψε για την πρόταση που της έγινε: “Η πρόταση για να πρωταγωνιστήσω στη “Φαμίλια” έγινε τον Αύγουστο. Χάρηκα πολύ γιατί είμαι δίπλα στον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που θαυμάζω πολύ και μετά γνώρισα και όλο το αξιόλογο cast”.

Συχνά στο διαδίκτυο σχολιάζεται έντονα η απίστευτη

ομοιότητα που έχει με την Άση Μπήλιου. Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε ένα κολάζ με φωτογραφίες τους και η Ιωάννα Ασημακοπούλου σχολίασε την ομοιότητα τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει την αστρολόγο: “Μου το έχουν πει ότι μοιάζουμε με το κορίτσι μου. Την αγαπώ. Είναι φοβερή. Την έχω γνωρίσει και είναι εκπληκτική. Δεν με έχουν μπερδέψει ποτέ μαζί της, αλλά μου έχουν πει ότι μοιάζουμε. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι υπέροχη”.

Όσο για το αν θα ήθελε να παντρευτεί, εξομολογήθηκε: “Θα το σκεφτώ, όταν θα βρω τον άνθρωπό μου. Δεν είναι απαραίτητο να βάλω μια ταμπέλα του γάμου. Το βασικό όμως είναι η συντροφικότητα. Να βρεις έναν άνθρωπο για να πορευτείς στη ζωή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Χρύσα Καβράκη-Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της και το “καρφί” για τη Ρασέλ 

Ευαγγελία Μουμούρη: “Το Bachelor είναι ένα σήριαλ, κι ως έτσι οφείλουν να το βλέπουν. Δεν μου αρέσει!” 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο The Bachelor Σουηδίας! – VIDEO 

Keywords
Τυχαία Θέματα