Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε στο GNTM 3!

Πρεμιέρα έκανε το Greece’s Next Top Model 3 και η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα αγόρια και στα κορίτσια που πέρασαν από τις οντισιόν, τις αλλαγές που θα γίνουν στο φετινό κύκλο.

Φυσικά, στο ριάλιτι μοντέλων έγιναν αρκετές τροποποιήσεις, έτσι ώστε να προστατευτούν οι παίκτες, αλλά και τα άτομα της παραγωγής από τον κορονοϊό. Εννοείται πως έγιναν κι αλλαγές που θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον του GNTM 3. 

“Λόγω τις κατάστασης του Covid, δε θα γίνει η πασαρέλα του Bootcamp αλλά

ένα catwalk το οποίο έχουμε ονομάσει ID Catwalk. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ντυθείτε, θα βαφτείτε, θα πάτε να παρουσιάσετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα, θα πρέπει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας. 40 από εσάς θα περάσετε στην επόμενη φάση του Bootcamp που θα είναι μια ultra cool φωτογράφηση.”, ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά

Μάλιστα, οι κριτές έκαναν γνωστό ότι και οι τέσσερις θα έχουν από μία wild card και θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο μια φορά! Όποιος παίκτης παίρνει την Wild Card θα περνάει στην επόμενη φάση, ακόμη και αν δεν συμφωνούν οι κριτές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρεμιέρα για το GNTM 3: Η έναρξη και όσα είπαν οι κριτές! 

Η Σοφία Βόσσου διαψεύδει δημοσίευμα που την θέλει στο νοσοκομείο! 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση της στο αν θα δούμε τον SNIK στην εκπομπή της 

Keywords
Τυχαία Θέματα