Η Βάνα Μπάρμπα εξηγεί πρώτη φορά πώς ειπώθηκε η επίμαχη ατάκα για την Ελένη Φιλίνη!

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», ανέφερε με χιούμορ η Βάνα Μπάρμπα – όπως υποστηρίζει-, στην εκπομπή Dot.,σχεδόν ένα μην πριν.

Η Ελένη Φιλίνη ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την εν λόγω ατάκα και όπως έκανε γνωστό, κινήθηκε νομικά εναντίον της συναδέλφου της.

Η Βάνα Μπάρμπα, εμφανίστηκε ξανά σήμερα, στην εκπομπή Dot. και εξήγησε για πρώτη φορά πως οδηγήθηκε στο να πει την ατάκα που στενοχώρησε την Ελένη Φιλίνη.

Συγκεκριμένα, σε έναν νέο διάλογο ειπώθηκαν τα εξής:

Το όνομά σας;

Βάνα Μπάρμπα.

Δεν σας λένε Ελένη Φιλίνη;

Όχι.

Γιατί μας το είχατε πει κάποτε;

Γιατί κάναμε χιούμορ νομίζω.

Δεν γελάσαμε όμως.

Πρόβλημά σας.

Έχετε να δηλώσετε κάτι για την κ. Φιλίνη;

Έχω να δηλώσω αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Όταν με ρωτήσατε το όνομά μου και είπα «Ελένη Φιλίνη», η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: «Με τι ασχολείστε»; Οπότε, εγώ εξέλαβα την ερώτηση για το άτομό μου και απάντησα και είπα όλα τα ανόητα που είπα και γελάγαμε στην εκπομπή, ότι ήμουν πορνοστάρ, ότι είμαι σταρ, ότι κάνω μπότοξ κλπ. Όλα αυτά αφορούσαν αποκλειστικά εμένα. Η ερώτηση η δική σας ήταν με τι ασχολείστε, εγώ το εξέλαβα ως Βάνα Μπάρμπα, αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ έτσι για έναν άνθρωπο που εκτιμώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι για τη γιορτή της κόρης της, Λυδίας!

Keywords
Αναζητήσεις
ataka
Τυχαία Θέματα