Η τηλεφωνική παρέμβαση της Πάνια στην εκπομπή του Μουτσινά: “Δεν έπρεπε να πεις….”

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην εκπομπή του “Για την παρέα”, την τηλεοπτική συνάντηση της Αννίτας Πάνιας και του Παρασκευά!

Κατά τη διάρκεια που έκανε χιούμορ για την παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της, η Αννίτα Πάνια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή. “Αννίτα τι κάνεις;”, την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και η παρουσιάστρια του απάντησε: “Όπως βλέπεις για σένα τα πάντα”!

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παίζει αρκετά αποσπάσματα με την Αννίτα Πάνια στην εκπομπή του και την ρώτησε: “Η Αννίτα είναι πια εδώ πέρα, δουλεύει

στην εκπομπή, δεν το είχαμε πει. Δουλεύετε για μένα, είμαι υποχρεωμένος δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δεν ξέρω, επειδή παίζω τα αποσπάσματα, πόσα αποθηκευμένα εγκεφαλικά κύτταρα έχεις, εμένα μου καίγονται σωρηδόν”!

Η Αννίτα Πάνια κάνοντας και η ίδια χιούμορ, του είπε: “Εμένα τα δικά μου αναζωπυρώνονται. Είναι αυτό το πρόβλημα με εμένα. Δεν έπρεπε να πεις για τη συνεργασία μας, ήταν κρυφή όμως. Τώρα θα μας πάρει είδηση και η Εφορία ότι δουλεύω και εκεί”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η προειδοποίηση της Μενεγάκη: “Με μένα δεν έχουν καμία σχέση, προσέξτε γιατί θα μπλέξετε”!

Keywords
Τυχαία Θέματα