Η σοκαριστική αποκάλυψη της Kim Kardashian για το sex tape που έκανε με τον πρώην σύντροφο της!

Είναι γεγονός πως η οικογένεια Kardashian απασχολεί καθημερινά τα Μέσα με τα όσα κάνει ή τα όσα αποκαλύπτει στο ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Kim Kardashian συνομιλούσε με την αδερφήτης Kendall Jenner και τον Scott Disick και αποφάσισε να κάνει αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως έχει πάρει έκσταση δύο φορές στη ζωή της.

Η πρώτη ήταν στον πρώτο της γάμο και η δεύτερη όταν έκανε το sex tape με τον Ray J. «Παντρεύτηκα έχοντας πάρει έκσταση – την πρώτη φορά. Πήρα έκσταση μία φορά και παντρεύτηκα. Πήρα ξανά και έκανα την σεξουαλική ταινία. Όλοι το ήξεραν. Τα σαγόνια μου κουνιόνταν διαρκώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας».

Να σας θυμίσουμε πως η Kim Kardashian και ο πρώην σύντροφος της έκαναν το sex tape το 2003 και το 2007 διέρρευσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα η reality star είχε ως έσοδα από αυτό 3 εκατομμύρια. Βέβαια, αποφέυγει να αναφέρεται στο sex tape, γι΄ αυτό και η αποκάλυψη της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο παρελθόν εργαζόταν στο πλευρό της Paris Hilton και ήταν στενές φίλες και μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες ήταν τα ξενύχτια σε χώρους διασκέδασης! Η Kim Kardashian τόνισε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Τζένη Χειλουδάκη για τον βιασμό της: “Τρεις άντρες τέρατα. Με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα