Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!

Η Tracy Mattos είχε τα γενέθλια της και τα τρία της παιδιά σκέφτηκαν να της κάνουν ένα δώρο έκπληξη. Το ευχαριστώ τους που τόσα χρόνια βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, τα φροντίζει και τα στηρίζει, θέλει μόνο το καλό τους και τα βάζει πάντα μα πάντα πάνω από τις δικές της ανάγκες -αυτό εξάλλου δεν κάνουν όλες οι μανούλες;  Ήθελαν όμως να το καταλάβει μόνη της, ξαφνικά, έτσι η χαρά της θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Τι έκαναν; Της έδωσαν να λύσει ένα σταυρόλεξο. Η μητέρα που πραγματικά δεν είχε καταλάβει τίποτα, άρχισε να απαντά τις ερωτήσεις συμπληρώνοντας τις λέξεις και όταν το ολοκλήρωσε

δεν πίστευε με τίποτα στα μάτια της… Το δώρο της ήταν ένα ταξίδι στο μέρος που όλοι θέλουν να βρεθούν και να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές!

Για την ακρίβεια η Tracy Mattos διάβασε συγκινημένη στο τέλος του σταυρόλεξου: «Αύριο πετάς στο πιο χαρούμενο μέρος της γης».

Τι ήταν το δώρο της; Ένα ταξίδι στη Disneyland στην Καλιφόρνια. Ο μεγάλος της γιος, Rodney Mattos τόνισε πως η μαγεία της Disneyland υπάρχει γι΄αυτό και ήθελε πάρα πολύ να καταφέρει μαζί με τα αδέλφια του να εξασφαλίσουν αυτό το δώρο για τη μητέρα τους.

«Βλέποντας την ευτυχία στο πρόσωπό της όταν αποκάλυψε και το τελευταίο γράμμα του σταυρόλεξου, άξιζε και με το παραπάνω όσα κάναμε για να της το εξασφαλίσουμε», ήταν ένα απόσπασμα τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο και τη συγκίνηση της μητέρας όταν ανακάλυψε το δώρο των παιδιών της:

Μια ματιά ακόμα σε μερικά ενδιαφέροντα θέματα της κατηγορίας Μαμά -Παιδί:

Πώς μπορώ να κάνω το παιδί μου υπεύθυνο; Tips που θα βοηθήσουν όλες τις μανούλες!

Κι όμως τα όνειρα των παιδιών τα βοηθούν να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητάς τους! Δείτε πως συμβαίνει αυτό

Συναγερμός στην Ελλάδα από το θάνατο 8χρονου αγοριού: Τι είναι η Διφθερίτιδα και ποια τα συμπτώματά της;

Keywords
Τυχαία Θέματα