Η Λένα Παπαληγούρα παντρεύεται! Δείτε τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά!

Η Λένα Παπαληγούρα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας με πολλές και μεγάλες επιτυχίες κυρίως στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στο σινεμά και στη μικρή οθόνη.

Η ίδια, εδώ και αρκετό διάστημα είναι ερωτευμένη με τον πολιτικό μηχανικό Άκη Πάντο και σύντομα οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου: «Ναι, την έκανε σε ένα µικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι

θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ροµαντική πρόταση γάµου… Ήταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη. Ήταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουµε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε».

Όσο για το πότε ντύνεται νύφη, η ηθοποιός τόνισε στη Real: «Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την “Ηλέκτρα”. Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες».

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Διαβάστε ακόμα: Beaute την Κυριακή: Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια που κάνει μάσκα ομορφιάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα