Η Ιωάννα Κιοσσέ πέρασε στο bootcamp του GNTM όμως η παραγωγή την “έκοψε” λόγω σχολίων στο διαδίκτυο!

Η Ιωάννα Κιοσσέ πέρασε από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model 3 και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το bootcamp!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει, καθώς ένα τηλεφωνήμα από την παραγωγή άλλαξε τα δεδομένα. Η Ιωάννα Κιοσσέ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και αποκάλυψε πως λίγες ημέρες πριν το bootcamp συναντήθηκε με άτομο της παραγωγής, το οποίο της έκανε γνωστό πως δεν γίνεται να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο λόγος όπως της είπε, είναι τα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν για εκείνην στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε on camera για την εμπειρία της στο GNTM: “Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα! Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι.

Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία.

Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν. Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι ‘δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμαι χυδαία’. Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day! 

H πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση της εγκύου Gigi Hadid: Δείτε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα 

Νέο αρνητικό ρεκόρ: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Keywords
Τυχαία Θέματα