Η Φάρμα” Το γράμμα του Βασίλη Μαντζουράνη και οι υποψήφιοι αρχηγοί

Ο Βασίλης Μαντζουράνης κατά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα” άφησε ένα γράμμα στους αγρότες και μεταξύ άλλων πρότεινε τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε τους παίκτες στο σπίτι της “Φάρμας” και η Κυριακή Κατσογρεσάκη διάβασε στους αγρότες το γράμμα που άφησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

“Σε αυτό τον κόσμο τα πάντα χρωστάνε ένα τέλος. Το δικό μου τέλος στη Φάρμα με βρίσκει ζάμπλουτο από συναισθήματα και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Θανάση δεν είναι πυρηνική φυσική. Μπιλάρα είσαι ο πιο ψηλός βραχύσωμος άνδρας που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Κάτια μείνει

μακριά από τον φίλο μου τον Θανάση και γίνε κολλητή με τον Κόναν. Μαρία συνέχισε να τους τα κάνεις πλανήτες μέχρι να φύγουν όλοι και να κερδισεις. Θα μου λείψετε όλοι και σας περιμένω έξω. Τώρα πάω να φάω burger.”, έγραψε.

Φυσικά, η παίκτρια διάβασε επίσης πως ο Βασίλης Μαντζουράνης πρότεινε για πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Στη συνέχεια οι παίκτες της “Φάρμας” ψήφισαν ως δεύτερο υποψήφιο αρχηγό τον Θανάση Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη:

House of Fame-Live: Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ελένη Φουρέιρα!

Γιώργος Σαμπάνης: Άγνωστες ιστορίες και περιστατικά από τη συνεργασία του με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού

Παντρεύτηκε Ελληνίδα εγκυμονούσα ηθοποιός: Οι πρώτες φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα