Η Φάρμα: Ο εκνευρισμός του Ιατρόπουλου με τον Τζώρτζογλου-“Καημένος εγώ μπα… last year”

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός της εβδομάδας, μετά από απόφαση της Μαρίας Θωμά, η οποία αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο της “Φάρμας”.

Για την ανάδειξη του δεύτερου υποψηφίου αρχηγού έγινε ανοιχτή ψηφοφορία μεταξύ των παικτών. Ο Στράτος Τζώρτζογλου ψήφισε τον Θανάση Πάτρα και τόνισε πως δεν επέλεξε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για να τον προστατέψει, καθώς όπως είπε έχει κάποια προβλήματα με το σώμα του.

Μετά τα όσα είπε ο ηθοποιός, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή

του και όταν του έδωσε τον λόγο ο Σάκης Τανιμανίδης, ανέφερε: “Αηδίες και ξεράσματα! Θέλεις να πεις ότι είμαι γέρος; Εντάξει… Σεβαστή η άποψη του. Προφανώς κάτι ακούει στον ύπνο του. Δεν την χρειαζόμουν, όμως, καθόλου αυτή την προστασία. Είναι προσβλητικό. Αυτό είναι. Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που δουλεύει όλη μέρα ότι τον προστατεύεις! Από τι τον προστατεύεις”;

Αν και ο Στράτος Τζώρτζογλου προσπάθησε να του εξηγήσει, ο ηθοποιός δεν άλλαξε στάση. Μάλιστα, μετά από μια συζήτηση που ακολούθησε, συμπλήρωσε: “Είμαι αυτάρκης, είμαι οκέι, είμαι δυνατός και ακόμα δεν έχω δείξει τίποτα από όσα μπορώ να προσφέρω. Δεν έχω ανάγκη να με προστατέψει κανείς και σε κανένα επίπεδο. Το θέμα είναι η τοποθέτηση του να βοηθήσω… Εγώ δεν είμαι καημένος. Δεν δέχομαι βοήθεια από κανέναν σε τίποτα. Καημένος εγώ μπα… last year”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή στο House of Fame: “Ήμουν αρκετά θυμωμένη…”

Η Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

MasterChef: Ενοχλημένος ο Πάνος Ιωαννίδης-“Δεν έχουμε ξαναδεί…”

Keywords
Τυχαία Θέματα