Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου: ”Μόλις έμαθα ότι πέθανε…”

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Nomads που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Ο παρουσιαστής παρά το φορτωμένο πρόγραμμα έχει επαφή με τα social media και ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στον κόσμο.

Η είδηση του θανάτου του Hugh Hefner φαίνεται πως τον συγκλόνισε καθώς ο ίδιος το 2010 του είχε πάρει συνέντευξη για την εκπομπή ”Η Αναζήτηση της Επιτυχίας”.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: ”Μολις έμαθα ότι πέθανε ο Χιου Χεφνερ… του πήρα συνέντευξη πρίν κάποια χρόνια στό σπιτι του στο LA…Απιστευτος τύπος, πήγαινα με την ιδέα οτι θά συνάντησω εναν πορνόγερο και έφυγα με την εντύπωση ότι γνώρισα μια ευφυία!!!!”

Δείτε την ανάρτηση:

Μολις έμαθα ότι πέθανε ο Χιου Χεφνερ… του πήρα συνέντευξη πρίν κάποια χρόνια στό σπιτι του στο LA…Απιστευτος τύπος, πήγαινα με την ιδέα οτι θά συνάντησω εναν πορνόγερο και έφυγα με την εντύπωση ότι γνώρισα μια ευφυία!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις Σεπ 28, 2017, 10:15πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα