Η επιστήμη μίλησε: Ανακαλύψαμε το αυτοκίνητο που είναι το ιδανικό για κάθε γυναίκα!

Mια νέα έρευνα κατάφερε να εισβάλει στο μυαλό ανδρών και γυναικών και να μελετήσει τις ανάγκες τους σε ό,τι αφορά την αγορά αυτοκινήτου. Οι άνδρες λοιπόν εχουν ως κριτήριο την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την τεχνολογία και το στιλ, ενώ οι γυναίκες κοιτάνε την ασφάλεια, την οικονομία χρήσης, τη  άνεση και τον σχεδιασμό. Η έρευνα του Πανεπιστημίου Sussex έδειξε πως αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι γυναίκες θα λατρέψουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τους ερευνητές τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταιριάζουν απόλυτα σε όλες τις σύγχρονες

γυναίκες.

Αυτή η έρευνα μας έβαλε όντως σε σκέψεις και ψάξαμε στην αγορά για να βρούμε ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ταιριάξει τέλεια στις ανάγκες μας. To νέο PEUGEOT e- 208 κέρδισε σε όλους τους τομείς καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις μας, λόγω στιλ, οικονομίας, αυτονομίας και ασφάλειας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κέρδισε και το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού»  στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης. Αυτό το βραβείο είναι το 9ο σε σειρά που λαμβάνει το νέο PEUGEOT 208 μόλις 4 μήνες μετά το λανσάρισμά του.

4 λόγοι για να το επιλέξεις κι εσύ!

#1. Χαμηλή κατανάλωση και οικονομία: Με το νέο ηλεκτρικό PEUGEOT e- 208 θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα που μπορείς να αξιοποιήσεις σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής σου. Ο λόγος που θα γλιτώσεις χρήματα είναι επειδή με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο  μειώνεται το κόστος κίνησης, αφού χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια, αντί καυσίμου, ενώ παράλληλα μειώνεται και το κόστος συντήρησης λόγω μειωμένων απαιτήσεων. Έτσι το περιβάλλον προστατεύεται και εσύ δεν χρειάζεται να ξοδεύεις ούτε χρόνο αλλά ούτε και χρήμα στη συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

#2. 340 χιλιόμετρα αυτονομίας: Με το νέο PEUGEOT e- 208 μπορείς να κινείσαι ανενόχλητη στους δρόμους της πόλης χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεσαι για τη βενζίνη. Το μόνο που θα έχεις στο μυαλό σου είναι να φορτίζεις ανά 340 χιλιόμετρα. Τι σημαίνει αυτό; Με τις συνηθισμένες ανάγκες μιας γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία αυτό μπορεί να σημαίνει φόρτιση μια φορά την εβδομάδα ή και λιγότερο.

#3. Απίστευτη εμπειρία οδήγησης: Κάθε γυναίκα ψάχνει για ένα αυτοκίνητο που θα τη βοηθήσει να έχει ομαλή οδήγηση χωρίς κραδασμούς και άμεση επιτάχυνση και επιβράδυνση όταν χρειαστεί. Το PEUGEOT e- 208 είναι ένα κορυφαίο αυτοκίνητο που μάλιστα κέρδισε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

#4. Ευκολία χρήσης: Ως γυναίκα που είμαι, και απευθυνόμενη προς όλες τις γυναίκες αυτό που ξέρω καλά είναι πως όλες μας καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά περίπλοκα ζητήματα. Το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι ένα από αυτά και δεν θα είναι ένα από αυτά αν επενδύσεις στο νέο PEUGEOT e-208. H διαδικασία φόρτισης είναι γρήγορη και πανεύκολη και με την επιλογή ‘ChargeMyCar’, σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις ένα σταθμό φόρτισης, σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή. Η Peugeot διαθέτει 55 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα, πέραν των εγκαταστάσεων που υπάρχουν ούτως ή άλλως.

Η εφαρμογή MyPeugeot σου εξασφαλίζει επίσης και τη δυνατότητα να διαχειριστείς από απόσταση ορισμένες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σου, όπως η φόρτιση και ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας στην καμπίνα.

Μπαίνουμε στην πρίζα λοιπόν με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου Peugeot 208 – με 340 χλμ. αυτονομίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα