Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/12

Η μόδα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι το πιο ωραίο παιχνίδι που μας γεμίζει χαρά και μας ανεβάζει τη διάθεση. Γι’ αυτό μην φοβάστε να πειραματίζεστε, να κάνετε συνδυασμούς που φαίνονται ετερόκλητους, να μπερδεύετε υλικά σε ένα look ή να επιλέγετε ρούχα που έχουν… πολλές ερμηνείες.

Ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό μίνι φόρεμα Zini, με βολάν από δαντέλα που συνδυάζει τρία πράγματα: το ρομαντικό ύφος, την girly αισθητική και την sexy πινελιά.

Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη

Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μαύρο γουνάκι στο δέσιμο Mark Milan και σκουλαρίκια με πεταλούδες από την Wonderfly Collection της; Folli Follie που σας τα κάνουμε δώρο -μπείτε στο Instagram του faysbookgr για να δείτε τις λεπτομέρειες.

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές το τονισμένο κινητό βλέφαρο σε αποχρώσεις του coffee black και τα μήλα και χείλη σε αποχρώσεις του διακριτικού ροζ -το κραγιόν που χρησιμοποιήθηκε είναι το Νο 36.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες, κατάλληλο τόσο για καθημερινές, όσο και για επίσημες εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/12

Keywords
Τυχαία Θέματα