Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/11

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις Παριζιάνες και την αγαπημένη τους στυλιστική συνήθεια να φορούν ρούχα και αξεουάρ που ενώ μοιάζουν σαν να έχουν βγει από άλλη εποχή, εντάσσονται με τον ωραιότερο και πιο σωστό τρόπο στο τώρα.

Ανάμεσα σε αυτά και το κοτλέ παντελόνι σε άνετη γραμμή που ανοίγει στο κάτω μέρος σε μια μικρή καμπάνα. Ναι, μας έρχεται κατευθείαν από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και αποτελεί huge τάση της μόδας. Γι’ αυτό και σας συστήνουμε να την ακολουθήσετε κι εσείς.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας

εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μια μια πλεκτή λεπτή μπλούζα με μικρό ζιβάγκο και διπλές μανσέτες σε κάμελ και ένα μαύρο κοτλέ παντελόνι με μικρή καμπάνα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη western σε μαύρο, λευκό και κάμελ, τρία ασημένια κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι μαύρα western καστόρινα booties από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Paint Pot Constructivist της εταιρείας MAC σε όλο το μάτι και στο εσωτερικό για φως τη Shadow Eyez της Milani, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 23 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Δείτε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα το κοτλέ παντελόνι αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, fashion bloggers αλλά και κορίτσια που έχουμε δει στις Μητροπόλεις της Μόδας, τόσο σε καθημερινές τους εμφανίσεις, όσο και σε πιο επίσημες.

Ρίξτε μια ματιά στις δέκα φωτογραφίες του ακολουθούν, βρείτε τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο και υιοθετήστε τον κι εσείς στην καθημερινότητά σας.

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα