Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/12

Το φόρεμα που θα επιλέξετε για να φορέσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να είναι λαμπερό και να σας κάνει να αισθάνεστε μοναδική. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα με παγιέτες που αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας και Παραμονή της Πρωτοχρονιάς -ναι, το 2018 περνάει στην ιστορία και σε λίγες ώρες θα καλωσορίσουμε με μεγάλη χαρά το 2019. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο μακρύ κρουαζέ φόρεμα με παγιέτες, μακρυμάνικο, με σκίσιμο και ανοιχτή πλάτη, Zini.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα booties πέδιλα, Casadei από τον Καλογήρου.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το eyliner της εταιρείας YSL, τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Poudre Touche Eclat, Opal Glow της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρή βαγκ με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλα τα looks, καθημερινά και επίσημα και σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε κι εσείς.

Τα φορέματα με τις παγιέτες, σε διάφορα χρώματα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές των αγαπημένων μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους στις red carpet εμφανίσεις τους.

Εκεί θέλουν να είναι πάντα όμορφες, εντυπωσιακές και σαγηνευτικές και τι καλύτερο από ένα φόρεμα που τις κάνει να λάμπουν ακόμα περισσότερο.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα φορέματα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Keywords