Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/6

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το playsuit, την κοντή ολόσωμη φόρμα δηλαδή που αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το καλοκαίρι. Στην αγορά θα βρείτε πολλές, σε διάφορα υφάσματα, κοψίματα και χρώματα, όμως εμείς σας προτείνουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό που θα έρχεται σε αντίθεση με το ηλιοκαμένο δέρμα σας.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

στην τελευταία εκπομπή της σεζόν από την Ερέτρια, φορώντας μια δημιουργία Zini, ένα λευκό broderie playsuit.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με lace up ψάθα πλατφόρμες, μπεζ με μαύρες διακοσμητικές λεπτομέρειες που φέρουν την υπογραφή Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τα τονισμένα ζυγωματικά με το ρουζ Hot Mama της εταιρείας The Balm και στα χείλη το Lip Pencil Teen Dream της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει το λευκό playsuit μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, σε καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/6

Keywords
Τυχαία Θέματα