Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/5

Σας έχουμε πει πολλές πώς το λευκό είναι το πιο πολυτελές χρώμα και πώς ταιριάζει όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία μια μια total white εμφάνιση δεν περνά ποτέ απαρατήρητη και μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα το στυλ σας.

Total white

look! Ολες οι λεπτομερειες για τη σημερινη εμφανιση της Φαιης στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #ootd #fayslook #faysbookgr @roulamoniaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Μάι 29, 2017, 6:46πμ PDT

Στο λευκό χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με λευκό παντελόνι καμπάνα, συνδυασμένο με ένα κρουαζέ τοπ με ανοιχτή πλάτη και τα δύο από την εταιρεία BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα nude καστόρινα mules Mark Milan και ρολόι Breeze.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα smokey eyes, χρησιμοποίησε την γκρι και λαδί σκιά twist eye shadow του Korres και τα μπεζ-σομόν χείλη, με το κραγιόν B 86 smoke almond της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα high bun, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/5

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα