Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/12

H Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για τελευταίο φορά φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού με όλους για του… χρόνου. Και η εμφάνισή της ήταν ιδιαίτερη και πολύ κομψή, δίνοντάς σας μια τέλεια ιδέα για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με ένα σταυροκούμπωτο κοστούμι από την Access, στο ωραιότερα και πιο πολυτελές χρώμα,

το λευκό, αποδεικνύοντας πως ταιριάζει υπέροχα όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και στην καρδιά του χειμώνα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα δερμάτινα booties Dukas και κολιέ με διακοσμητική πεταλούδα από την Wonderfly Collection της Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με μαύρα γυαλιά ηλίου Folli Follie.

Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τους γήινους λαμπερούς τόνους, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/12

Keywords
Τυχαία Θέματα