Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μάξι φόρεμά σας που το κρατάτε για τις ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι οι γιορτές και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Με τι μπορείτε να το συνδυάσετε λοιπόν; Δείτε αναλυτικά:

Πείτε ναι σε μια ζακέτα, σε ή ένα oversized πουλόβερ, σε ζώνες -αν έχουν πάνω τους boho στοιχεία ακόμα καλύτερα- σε αρβυλάκια, flat μπότες ή booties και σε sneakers και είστε έτοιμες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι λίγη υπομονή

για να το φορέσετε την πρώτη ημέρα που θα τελειώσει το lockdown και θα βγείτε από το σπίτι σας χωρίς τους τωρινούς περιορισμούς.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, μάξι, με τιράντες, ελαστική μέση, σε κανονική εφαρμογή, στην υπέροχη απόχρωση midnight blue.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με δυο δερμάτινες ζώνες, Individual Art Leather και ένα ζευγάρι μαύρα, καουμπόικα μποτάκια με διακοσμητικά στρας, Keep Fred. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/12

Keywords
Τυχαία Θέματα