Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/6

Οι γήινες και φυσικές αποχρώσεις αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trend της μόδας για τη σεζόν που διανύουμε. Οι σχεδιαστές τις χρησιμοποίησαν τόσο για ρούχα, όσο και για αξεσουάρ και εμείς σας προτείνουμε να τις εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας, για τέλειες και stylish εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Η Φαίη μας ακολούθησε αυτή την τάση, επιλέγοντας ένα look σε εκρού. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με εκρού λινό σύνολο από την εταιρεία

Access, που αποτελείται από ένα μακρύ γιλέκο με ζώνη στη μέση και μαύρο ρέλι στο γιακά και ένα παντελόνι με μαύρη ρίγα στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρο τοπ από προσωπική συλλογή και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτομέρειες από διαφάνεια Tsakiris Mallas – από τα πιο hot trends της σεζόν.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με τη σκιά Beauty Eyeresistible Eyeshadow Stick της Ardell, I Knew She Did It” και στα χείλη το Vinyl Gloss από την εταιρεία Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει κατά καιρούς τα παπούτσια με τη διαφάνεια μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και τις άψογες εμφανίσεις τους και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/6

Keywords
Τυχαία Θέματα