Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/1

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα κλασικό και διαχρονικό ρούχο. Λειτουργεί ως… πασπαρτού και γι΄αυτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, όλες τις εποχές, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό

βαμβακερό πουκάμισο και ένα μαύρο τζιν skinny παντελόνι με κορδόνια στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι animal print διάφανες ψηλοτάκουνες γόβες, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και την χωρίστρα στο πλάι.

Το λευκό πουκάμισο που είναι πάντα in fashion, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές, είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα ρούχα των celebrities που αγαπάμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Σήμερα σας έχουμε ένα βίντεο της Kuiyas, η οποία σας δείχνει 9 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε κι εσείς το λευκό σας πουκάμισο. Δείτε το και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιος τρόπος από τους παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα τον φορέσετε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιος σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/1

Keywords
Τυχαία Θέματα