Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/1

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα παντελόνια καμπάνα ή wide leg pants, μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις των 70’s που επέστρεψαν στη μόδα και αντικαθιστούν πια τις skinny γραμμές που πρωταγωνιστούσαν τις τελευταίες σεζόν στις συλλογές όλων των σχεδιαστών. Δεν υπάρχουν όμως σε denim, όπως τότε, αλλά και σε βελούδο, ύφασμα και δέρμα -επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας κολακεύει περισσότερο, ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα που καταλήγει σε πολύ φαρδιά καμπάνα,

συνδυασμένη με ένα ροζ nude τοπ, αμάνικο, με χιαστί στο λαιμό και τα δύο από την εταιρεία Access.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα μαύρα booties Mark Milan και δυο εντυπωσιακά Heart4Heart Rhodium Plated βραχιόλια Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές χοντρό eylilner, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη σε ροζ χρώμα, χρησιμοποιώντας το κραγιόν Angel της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και την χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/1

Keywords
Τυχαία Θέματα