Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/11

Το ζιβάγκο είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, όπως εξάλλου σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όχι μόνο σε μπλούζες, αλλά και σε φορέματα. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις, σας δίνει στυλ και σας κρατάει ζεστές – ναι, ο καλύτερος και ο πιο fashion τρόπος για να να αντέχετε το κρύο του Χειμώνα.

Σε αυτή την τάση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini. Πρόκειται για ένα μίνι εφαρμοστό φόρεμα με ζιβάγκο, σε έντονο πράσινο χρώμα, με μακριά μανίκια, διακοσμημένα με χρυσά κουμπιά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude γόβες με λουριά διακοσμημένα με τρουκς, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το μολύβι -σκιά Shadow Eyez, No 12 Gloden Bronze της Milani, το Bronzing Powder No 2 της Seventeen ως highlighter, το ρουζ Just A Pinch της MAC και το κραγιόν Sparkling Holiday No 01 της Kiko Milano.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το φόρεμα με το ζιβάγκο, από πολλά υλικά και σε διάφορα μήκη και κοψίματα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και γίνονται αντικείμενο αναφοράς και συζήτησης για τις εμφανίσεις τους.

Δείτε παρακάτω πως το έχουν φορέσει, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις τους και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Αλήθεια, ποιο σας αρέσει περισσότερο και θα το επιλέγατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και κατόπιν απαντήστε μας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/11

Keywords
Τυχαία Θέματα