Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/2

Ο καιρός δεν είναι στα καλύτερά του και η βροχή σας χαλάει τη διάθεση; Σας έχουμε το τέλειο fashion tip για να του πάτε κόντρα και να νιώσετε καλύτερα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το λευκό χρώμα στην εμφάνισή σας. όχι μόνο σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, αλλά σε ένα total look. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ANT1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

Zini που αποτελείται από ένα πλεκτό λευκό ζιβάγκο και μια πλεκτή λευκή φούστα midi, δυο ξεχωριστά κομμάτια που όταν φορεθούν μαζί δίνουν την εντύπωση ενός φορέματος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνες περλέ γόβες Dukas και λευκή φαρδιά ζώνη -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με καμηλό παλτό Zini.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα κοραλί χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/2

Keywords
Τυχαία Θέματα