Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/1

Το δέρμα και τα leather look ρούχα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τους δώσετε κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα σας…. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε, αφού από χτες άρχισαν οι εκπτώσεις και τα μαγαζιά είναι γεμάτα -θα βρείτε πολύ οικονομικά κομμάτια. Μπορείτε να τα φορέσετε σε ένα total look ή να επιλέξετε ένα κομμάτι και να χτίσετε πάνω σε αυτό το υπόλοιπό σας outfit.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας

για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Freddy που αποτελείται από μια cropped γκρι μεταλλική μπλούζα με κόμπο στο μπροστινό μέρος και ένα ψηλόμεσο λευκό πεντάτσεπο κολάν από δερμάτινη  δερματίνη με πέντε τσέπες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με  ένα τσόκερ με μπριγιάν, Kessaris και ένα ζευγάρι λευκά bikers, Kendall + Kylie, Haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού τα 60’s που επιβάλλουν μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, όγκο και άκρες γυρισμένες προς τα έξω -όπως ακριβώς τα βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθεί και τις οποίες βρήκαμε στο Pinterest.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/1

Keywords
Τυχαία Θέματα