Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/11

Τα πλεκτά, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι η απόλυτη τάση για φέτος τον χειμώνα. Ξέρουμε καλά όμως πως αν σας λέγαμε να επιλέξετε μια γραμμή, η απάντησή σας θα ήταν σίγουρα το ζιβάγκο. Και δικαιολογημένα, αφού κάνει το στυλ μυστηριώδες και σας ζεσταίνει περισσότερα από κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα ζιβάγκο σε γλυκιά απόχρωση του μπεζ -ταιριάζει

με όλα σας τα ρούχα- και συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο off white παντελόνι και τα δύο από την BSB.

Το look της που έφερε όπως καθημερινά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ταρταρούγα ψηλοτάκουνες γόβες Dukas -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας, πόζαρε φορώντας παλτό BSB και κρατώντας μια υπέροχη ταμπά τσάντα Folli Follie.

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε γήινες αποχρώσεις και τα χείλη και τα μήλα σε ένα διακριτικό ροδακινί και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-10/11

Keywords
Τυχαία Θέματα