Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/6

Το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της μόδας που θα είναι πάντα επίκαιρο, φρέσκο και τωρινό, ανεξάρτητα από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν κάθε σεζόν. Σχεδιάστηκε πριν από πολλές δεκαετίες από τη Coco Chanel και πια δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μικρό μαύρο φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μίνι, εφαρμοστό με τιράντες και τετράγωνο ντεκολτέ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα booties με διαφάνεια και μαύρα κορδόνια Tsakiris Mallas και δυο εντυπωσιακά βραχιόλια,, ένα μαύρο και ένα ασημί από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τις σκιές σε λαδί και χρυσό από την παλέτα Perfect Filter Olive You από τη NYX, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen, το ρουζ Peaches από τη MAC και στα χείλη το κραγιόν Japanese Maple επίσης από τη MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο.

H Angelina Jolie, μια από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς και fashion icon λατρεύει τα μαύρα φορέματα και τα φοράει συχνά τόσο στις καθημερινές, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα 10 καλύτερα που έχει επιλέξει μέχρι σήμερα και κατόπιν εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/06

Keywords
Τυχαία Θέματα