Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/10

Το Καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, όμως τα λουλουδάτα μίνι φορέματα, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.

Και δικαιολογημένα αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με όλα τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, μέχρι τα αγαπημένα σας αθλητικά.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό

του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την Arch5, μίνι, floral με τους ώμους έξω.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Kymata Jewls.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με floral φορέματα σε διάφορα μήκη και χρωματικούς συνδυασμούς και πως τα έχουν φορέσει μερικές αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 13 Νοέ, 2019 στις 1:02 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carin | Lace & Lashes (@laceandlashesblog) στις 7 Σεπ, 2020 στις 6:18 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα