Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 06/12

Oι ολόσωμες τζιν φόρμες είναι φέτος μια από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας και η Φαίη μας αποφάσισε να την ακολουθήσει στη σημερινή της εμφάνιση.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα τζιν jumpsuit που συνδύασε με γούνινο μακρύ γιλέκο, μαύρη τσάντα

και γυαλιά ηλίου.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι Crocs με τα πιο χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης αρχικά σε ένα ίσιο αλλά με όγκο look και στη συνέχεια σε ένα ανάλαφρο χτένισμα πιάνοντας τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο.

Το Fashion tip της ημέρας: Το total denim look είναι μια από τις top τάσεις και ειδικά το κλασικό blue jean είναι η απόχρωση που θέλουμε να έχουμε φέτος περισσότερο στην ντουλάπα μας.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 03/12!

Keywords
Τυχαία Θέματα