Η Ελένη Τσολάκη για το Happy Day: «Θα ξυπνήσω για να δω την πρεμιέρα. Νομίζω θα έχω έναν κόμπο στο στομάχι»

Η Ελένη Τσολάκη ταυτίστηκε με την εκπομπή Happy Day καθώς ήταν στο δυναμικό της από την αρχή. Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και στον Γιώργο Πράτανο μιλώντας για την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη πως δεν θα πρέπει

να ξυπνάω τόσο νωρίς. Θα ξυπνήσω για να δω την πρεμιέρα του Happy Day. Είμαι σίγουρη πως θα αισθανθώ περίεργα, γιατί είμαι δεμένη με τα παιδιά και την ομάδα. Έχω ζήσει τόσο ωραία πράγματα, εκεί είναι φίλοι μου. Νομίζω πως θα έχω έναν κόμπο στο στομάχι», εξομολογείται και συνεχίζει: «Είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσε το HappyDay, πέρασα καταπληκτικά, με γνώρισε ο κόσμος, κάποιοι με αγάπησαν, κάποιοι δεν με συμπάθησαν… Είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής, που για μένα είχε πολύ θετικό πρόσημο. Ένιωσα πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσω αυτή την “προίκα” του HappyDay, ένιωσα έτοιμη να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τη νέα της εκπομπή αποκαλύπτει: «Το Slam δεν είναι ένα παιχνίδι γνώσεων με την κλασική έννοια του όρου, όπου θα “μετράμε” τις γνώσεις καθενός. Απαιτεί από τους παίκτες να σκέπτονται πιο ανατρεπτικά, δημιουργικά, σφαιρικά, αφαιρετικά. Είναι ένα γρήγορο κι έξυπνο παιχνίδι. Πάνω από όλα, όμως, προδιαθέτει για ένα παρεΐστικο κλίμα και αυτό είναι που με συναρπάζει. Εθίζεσαι και θέλεις να το παρακολουθείς όλο και πιο πολύ. Μοιάζει με τα επιτραπέζια της παρέας. Είναι τέτοια και η εποχή, άλλωστε, που ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση θέλει να ξεχαστεί, να γελάσει. Ψάχνει συντροφιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα