Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Τζωρτζ Παπακώστα

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες φήμες πως η Ελένη Χατζίδου και ο Τζωρτζ Παπακώστας είναι ζευγάρι. Η ίδια η τραγουδίστρια μίλησε στη Real News και αποκάλυψε: «Ο Τζωρτζ είναι τόσο καλό παιδί. Κάνουµε παρέα, αλλά δεν τρέχει τίποτε ανάµεσά µας. Ούτε καν!», εξοµολογείται η Ελένη Χατζίδου. Οι δυο τους βγαίνουν συχνά µαζί, καθώς έχουν κοινούς γνωστούς, αλλά η σχέση τους είναι καθαρά φιλική, όπως ξεκαθαρίζει η εντυπωσιακή Ελένη. «Έτυχε να πάµε µαζί για µπάνιο και µπορεί να ξανατύχει,

αλλά προσωπικά είµαι µόνη. Ετοιµη για νέες περιπέτειες».

Πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη; «Ο ιδανικός άντρας για µένα πρέπει να έχει τη διάθεση να συνεννοούµαστε, επειδή η δουλειά που κάνω είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θέλω να έχει χιούµορ και να γελάµε πολύ. Θέλω να γελάω στη σχέση µου. Παλιότερα, στα 25 µου, θα σου έλεγα ότι θέλω τον άντρα ψηλό και γεροδεµένο. Τώρα, εννοείται ότι θέλω να προσέχει τον εαυτό του και να είναι περιποιηµένος, γιατί αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Περισσότερο, όµως, µε νοιάζει η προσωπικότητά του και να έχει παιδεία».

Θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια; «Ποτέ δεν έχω στο µυαλό µου, όταν ξεκινάω µια σχέση, ότι πάω για οικογένεια. Εχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να έχεις σκοπό». Εχοντας κάνει τον απολογισµό της, έχει καταλήξει στο εξής συµπέρασµα: «∆εν πάω για τίποτα, δεν σκέφτοµαι τίποτα. Ο,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει. Ο,τι γίνει. Και µόνη µου να µείνω, µια χαρά περνάω και, αν έρθει κάποιος και τα βρίσκουµε, µια χαρά θα είµαι πάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα