Η celebrity makeup artist Anita Brand μας μιλά για τις τάσεις στο μακιγιάζ και μας προτείνει τα πιο τέλεια tricks!

Η Anita Brand, εκτός από καλλονή και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε γνωρίσει, είναι πάνω από όλα μία makeup artist με απίστευτο ταλέντο και εμπειρία στο μακιγιάζ. Η καριέρα της ξεκίνησε σαν μοντέλο όταν ήταν 19 ετών (φαίνεται εξάλλου) αλλά τα τελευταία περίπου 10 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ. Τα μαγικά της πινέλα και το υπέροχο ταλέντο της, εμπιστεύονται πολλές Ελληνίδες celebrities αλλά και κορυφαία περιοδικά μόδας. Εμείς την λατρεύουμε γιατί είναι ένα πλάσμα με απίστευτο ταλέντο, με το πιο πλατύ και γλυκό χαμόγελο, ευγένεια

και έχει μία φρέσκια ματιά ως προς το μακιγιάζ!

Αυτό που θέλει να κάνει είναι να ομορφαίνει τις γυναίκες και αυτό της ζητήσαμε να μας δείξει! Μιλήσαμε για τις τάσεις και εκείνη μας έδειξε πως μπορούμε να τις υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Είσαι έτοιμη να μάθεις όλα της τα μυστικά; Έχουμε και λέμε: Total Monochromatic Look

Εδώ, με μόλις ένα προϊόν, το Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick στην απόχρωση Rock, η Anita έβαψε τόσο τα χείλη αλλά και τα μάτια της ΚΑΙ έκανε contouring!

Όπως βλέπεις, το αποτέλεσμα είναι διακριτικό, γήινο, αρμονικό και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ. Μάλιστα, είναι ιδανικό για τα κορίτσια που και δεν θέλουν ιδιαίτερα βαρύ μακιγιάζ αλλά ούτε και ένα παραγεμισμένο νεσεσέρ.

Η Anita με ένα κραγιόν έβαψε όλο της το πρόσωπο… εντάξει και με λίγη μάσκαρα! Προχωράμε όμως: Κόκκινα χείλη δροσερά σαν την άνοιξη. Ποιο είναι το μυστικό; Το καλά ενυδατωμένο δέρμα.

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι νούμερο ένα για την Anita καθώς το δέρμα είναι ο «καμβάς» της, εκεί όπου δημιουργεί. Το δέρμα όμως, το καλά ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα, μπορεί να αναδείξει και κάθε χρώμα στα χείλη και κυρίως το κόκκινο. Όπως μας δείχνει στην φωτογραφία, μόλις λίγη μάσκαρα, λάμψεις στα ζυγωματικά και ένα κόκκινο κραγιόν είναι τα μόνα που χρειάζεσαι αρκεί να έχεις φροντίσει την επιδερμίδα σου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει μόνο περιποίηση πριν από το μακιγιάζ αλλά και μετά. Η Anita τονίζει πως το ντεμακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό με την ενυδάτωση και δεν πρέπει ποτέ να το παραλείπεις! Αφού λοιπόν μιλήσαμε για το μονοχρωματικό look που πρωτοστάτησε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και για τα κόκκινα, δροσερά, ανοιξιάτικα χείλη περάσαμε στην απόλυτη τάση της σεζόν: Τα παστελ χρώματα!

H Anita δεν πιστεύει στις υπερβολές. A little can go along way και έτσι η δική της πρόταση για να βάλεις παστελ χρώμα στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη είναι τα χείλη και το… μολύβι ματιών! Μόλις λίγο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλέφαρου σε ένα παστελ χρώμα όπως το baby blue και ένα ροδαλό παστελ στα χείλη θα σε κάνουν να είσαι on trend αλλά και όμορφη, έτοιμη για κάθε έξοδο ή ακόμα και για το γραφείο! Μάλιστα, μπορείς να «συγχρονίσεις» το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου με τα ανοιξιάτικα, παστελ ρούχα σου, διαλέγοντας αποχρώσεις από αυτά και βάζοντας μικρές πινελιές στο μακιγιάζ σου. So fresh! Ξέρουμε τώρα… θέλεις και άλλο! Μείνε συντονισμένη γιατί οι beauty συζητήσεις μας με την Anita δεν τελειώνουν εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα