Η Αποστολία Ζώη εξομολογείται: «Έπεσα από τα 7,5 μέτρα, έγινα μωβ, πειράχτηκε ένα νεύρο και δεν…»

“Στη Φωλιά των Κου Κου” και στον Γιώργο Κρικοριάν παραχώρησε συνέντευξη η Αποστολία Ζώη, η οποία μίλησε για ποικίλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις καταδύσεις που κάνει και αποκάλυψε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε. «Ξεκίνησα 4 χρονών με ενόργανη και έξι χρονών άρχισα να κάνω καταδύσεις. Ήμουν σε αγώνες πρόκρισης για πανευρωπαϊκούς. Μια εβδομάδα πριν τους αγώνες έπεσα από τα 7,5 μέτρα, έκανα μια αρκετά δύσκολη βουτιά και έπεσα με την κοιλιά. Την ώρα που πέφτεις με την κοιλιά είναι σαν να πέφτεις σε τσιμέντο. Τραντάχτηκε το διάφραγμά μου, κόπηκε η αναπνοή μου. Έπεσαν μέσα οι καταδύτες και με έβγαλαν. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, οπότε παγώνεις. Έγινα μωβ από πάνω ως κάτω, μελανιές στο δευτερόλεπτο, δεν το έχεις ξαναδεί αυτό. Τραντάχτηκε ο προσαγωγός μου. Είχε πειραχτεί ένα νεύρο που κατέληγε στο δάχτυλο του ποδιού και δεν μπορούσα να πατήσω καθόλου το πόδι μου».

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, αποκάλυψε πως την επόμενη χρονιά θα δοκιμαστεί ως ηθοποιός: «Θα είμαι στο Παλλάς στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» και θα έχω το ρόλο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανακοίνωση του Άνθιμου Ανανιάδη για τον καβγά με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή και το αστυνομικό τμήμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα