Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ευαγγελίας Χατζηκωνσταντή με το Dermalift και τον Κρουστικό Υπέρηχο των FIGURA!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε τη 22η μεταμόρφωση που ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές.

Η Ευαγγελία Χατζηκωνσταντή απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθεί τόσο εμφανισιακά όσο και ψυχολογικά και το αποτέλεσμα πραγματικά ξεπέρασε κάθε μα κάθε προσδοκία.

Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την αλλαγή ήταν για ακόμα

μια φορά ήταν τα Figura και τις δυο εκπληκτικές θεραπείες, Figura Dermalift και Figura Shockwave (πρόκειται για τον αγαπημένο Κρουστικό υπέρηχο). Ας δούμε πως λειτουργούν αναλυτικά.

Η Dermalift αποτελεί την πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών που στόχο έχει να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος, στοχεύοντας ειδικά στις βαθύτερες θεμελιώδεις στιβάδες των ιστών του χωρίς να διαταράσσει την επιφάνεια του.

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Derma Lift, έχουμε ένα ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Δεν πρόκειται για μια χειρουργική θεραπεία, δεν απαιτεί αναισθησία, εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνει τον τόνο την επιδερμίδας. αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντάς του όψη και υφή νεανική, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι πολύ αποτελεσματική όσο αφορά την σύσφιξη δέρματος, αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος, δεν επιφέρει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για την σύσφιξη του δέρματος, είναι ανώδυνη.

Ο Κρουστικός υπέρηχος ή Shock Wave είναι μια αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και της λιποδιάλυσης που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ιατρική αισθητική. Πρόκειται επίσης, για εφαρμογή της επί χρόνια δοκιμασμένης μεθόδου της εξωσωματικής λιθοτριψίας και αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων στο τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης. Επίσης είναι μία από της τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας στις μη επεμβατικές θεραπείες, που προτιμάται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών για την βελτίωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Χρησιμοποιείται με επιτυχία για την θεραπεία κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους, επιδερμικής χαλάρωσης, κατακρατήσεων, άκανθα πτέρνας, πελματαία απονευρωτίτιδα, αγκώνας του υενίστα (Επικοδυλίτιδα του Αγκώνα), πόνος στους ώμους (Ασβετοποιός Τεοντίτιδα), τενοντίτιδα του Αχίλλειου Τένοντα, σύνδρομο άκρου κνήμης, σύνδρομο κορυφής της επιγονατίτιδας, μυοσκελετικά άλγη.

Μετά το τέλος της θεραπείας επιτυγχάνεται: Μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας που γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφριγηλή, σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, μείωση του οιδήματος και των κατακρατήσεων και μπροεί να εφαρμοστεί σε: Χέρια, κοιλιά, μηροί, γόνατα, γάμπες.

Επίσης έκανε βαθύ καθαρισμό προσώπου και μια σειρά από τέλειες θεραπείες λάμψης. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση αλλά και όλα όσα είπε στο Πρω1νό ο κος Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος FIGURA.

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα