Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στην Έλλη Στάη και το “άδειασμα” στο Open!

Μετά το μακροσκελές κείμενο της Έλλης Στάη και τα “σκληρά” λόγια για τους “Ράδιο Αρβύλα”, ο Αντώνης Κανάκης έδωσε τη δική του απάντηση για τη διαρροή του βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και την παρουσιάστρια. Η απάντηση του παρουσιαστή διάβαστηκε στο Πρω1νό και όπως έκανε γνωστό, το εν λόγω απόσπασμα δημοσιεύτηκε πρώτα στο web tv του Open.

Διαβάστε αναλυτικά

την απάντηση του Αντώνη Κανάκη:

Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί σε θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/02/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτεθιμένο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε απο κανέναν. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουραίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε λόγω συνεχόμενων περιστατικών απιστίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα