Η Pantone ανακήρυξε το χρώμα του 2020 και πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα σας στο μακιγιάζ

Η Pantone κάθε χρονιά ανακηρύσσει το χρώμα της χρονιάς. Το χρώμα του 2019 ήταν το living coral, το ζωηρό κοραλί δηλαδή που φορέσατε πολύ σε νύχια και χείλη. Ναι, ήταν μια άκρως καλοκαιρινή απόχρωση που ούτως ή άλλως επιλέγεται στις διακοπές σας αφού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμα σας.

Και τώρα λίγο πριν έρθει το 2020 η Pantone αποκαλύπτει το χρώμα του και είμαστε σίγουρες πως θα ενθουσιαστείτε. Πρόκειται για το Classic blue

To κλασικό μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς και όπως και να το κάνουμε θυμίζει Ελλάδα. Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Εκείνο που αγαπάτε σε σκιές. eyeliner, μάσκαρα ή βερνίκια νυχιών και κάποιες πιο τολμηρές και κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone) στις 6 Δεκ, 2019 στις 6:38 πμ PST

Το μπλε που ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες όσο και στις σκούρες και μαυρισμένες. Η απόχρωση που δεν έχει εποχή αφού μπορείτε να την υιοθετήσετε σε όλες σας τις εμφανίσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Οι χρωματιστές μάσκαρα για παράδειγμα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν και όπως καταλαβαίνετε τη μπλε θα τη δούμε παντού. Το μπλε eyeliner με τη σειρά του κολακεύει τα καστανά μάτια ενώ δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με τα πράσινα. Η μπλε σκιά μπορεί να σας χαρίσει ένα ρετρό eye make look που επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ενώ το μπλε χρώμα στα νύχια θεωρείται chic, σοφιστικέ και παράλληλα ιδιαίτερο.

Η Pantone είχε χρόνια να ανακηρύξει ένα κλασικό χρώμα σαν το μπλε και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Σας έχουμε μάλιστα τα ωραιότερα κλασικά μπλε κλασικά προϊόντα μακιγιάζ ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα χρησιμοποιήσετε πρώτο. Φυσικά και μπορείτε να απλώσετε όποιο μπλε προϊόν θέλετε από σήμερα κιόλας. Μπορεί να είναι το χρώμα του 2020 αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε.

Essie Nail Lacquer, Aruba Blue

L’ Oreal Paris Matte Signature Eyeliner, Blue

Urbam Decay Eyeshadow, Evidence

Lancome Hypnose, Bleu Hypnotic

Seventeen Supersmooth Waterproof Eye Pencil, Electric Blue

Διαβάστε ακόμη:

To minimal nail art που θα δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι

Η εγκυμονούσα Ashley Graham μοιράζεται με τις θαυμάστριες της τη ρουτίνα περιποίησης και το Νο 1 αγαπημένο της φυσικό προϊόν

Keywords
Τυχαία Θέματα