Η Olivia Culpo μας βάζει σε κλίμα φθινοπώρου με μια εκπληκτική εμφάνιση!

Η Olivia Culpo είναι μια γυναίκα με πολύ γούστο και στιλ. To 2012 είχε βγει Miss Universe και πλέον είναι παγκοσμίως γνωστό μοντέλο παρόλο που δεν ασχολείται πλέον ιδιαίτερα με το μόντελινγκ.

Η ίδια έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο instagram και κάθε της εμφάνιση γίνεται viral σε λίγα λεπτά. Το μυστικό του πετυχημένου στιλ

της είναι πως έχει ανακαλύψει το στιλ ντυσίματος που της ταιριάζει και έτσι ξέρει πώς να παίξει safe σε θέματα μόδας αλλά και με ποιον τρόπο να μας εκπλήξει με τις στιλιστικές της επιλογές χωρίς να ξεπεράσει τα ώραια του κομψού styling.

Τι φόρεσε;
Πριν λίγες ημέρες η γοητευτική Olivia βγήκε βόλτα και επέλεξε να φορέσει I am Gia σορτς, πουλοβεράκι Fendi και υπέροχες κόκκινες μπότες Giuseppe Zannotti.

Styling Tip!
Mπορεί να είναι λίγο νωρίς για να σου πω τις τάσεις του χειμώνα αλλά να μου το θυμηθείς! Φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα ο συνδυασμός σορτς με μπότες θα είναι ένας από τους πιο hot. Επιπλέον θυμήσου πως οι κόκκινες και οι μπορντό μπότες θα είναι το απόλυτο must!

Mάλιστα πολύ γνωστός οίκος του εξωτερικού είχε στείλει σαν δώρο πριν λίγο καιρό σε όλες τις top fashion bloggers ένα ζευγάρι με μπορντό μπότες μέχρι το γόνατο!

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να φορέσεις denim το καλοκαίρι (σύμφωνα με μια από τις κορυφαίες fashion bloggers)

Keywords
Τυχαία Θέματα