Η Josephine αποκαλύπτει γιατί βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Josephine Wendel στο περιοδικό People και στη Μαρία Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιο λόγο βαφτίστικηκε Χριστιανή Ορθόδοξη πριν από ενάμιση χρόνο.

Αρχικά, εξομολογήθηκε: «Εγώ πήγαινα σε international school, οπότε είμαι σίγουρη ότι υπήρχαν παιδιά από όλες τις θρησκείες. Δεν θυμάμαι να με απασχολούσε μικρή αυτό το θέμα, έχω όμως στο μυαλό μου τα καλοκαίρια που κατέβαινα Κρήτη

και έλεγαν όλοι “Θα πάμε εκκλησία να κοινωνήσουμε”… Μόλις μάθαινε ο παπάς ότι δεν έχω βαφτιστεί, έλεγε ότι δεν γίνεται να κοινωνήσω και εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι “Γιατί εγώ δεν μπορώ;”».

Μάλιστα, μίλησε και για την αλλαγή που βίωσε όταν βαφτίστηκε: «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν πιστεύει, εγώ όμως είχα ανάγκη να πιστέψω σε κάτι για να πάρω δύναμη. Από την ημέρα που βαφτίστηκα νιώθω ότι άλλαξε όλη η ψυχοσύνθεσή μου. Έφυγαν οι φοβίες μου και ηρέμησα. Φοβόμουν, με έπιαναν κρίσεις πανικού πριν βγω στη σκηνή, είχα ανασφάλειες, νόμιζα συνέχεια ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Αυτό άλλαξε. Με βοήθησε πολύ και η ψυχοθεραπεία που κάνω εδώ και πολλά χρόνια».

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Ματίνα Νικολάου στην παραλία μαζί με τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη! 

Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αργυρόπουλος: Στο νοσοκομείο ο γιος τους, Άρης 

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Δεν με φλερτάρουν γενικότερα”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα