Η Jessica Biel αποκαλύπτει τους λόγους που η επιδερμίδα της είναι το ίδιο τέλεια τα τελευταία 10 χρόνια

Με αφορμή το #10yearchallenge που έχει δημιουργήσει πανικό στο Instagram η Jessica Biel ανέβασε μια φωτογραφία που αποδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι το ίδιο τέλεια και δροσερή. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Γνωρίζουμε φυσικά ότι οι celebrities έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης αλλά και να φροντίζουν την επιδερμίδα τους οι διασημότεροι facial experts.

Κατά καιρούς όμως αποκαλύπτουν ότι οι φόρμουλες

που αγαπούν είναι φυσιολογικές σε κόστος και αρκετές μάλιστα φορές βρίσκονται και στο δικό μας νεσεσέρ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις 13 Ιαν, 2019 στις 6:37 μμ PST

Η Jessica Biel με αφορμή τα σχόλια των θαυμαστών της τα οποία όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως κολακευτικά αποφάσισε να αποκαλύψει τα προϊόντα που αγαπά και την βοηθούν να κρατά το δέρμα της δροσερό και νεανικό.

Το Eminence Organics Eight Green Youth Serum είναι ένας ορός που χρησιμοποιεί καθημερινά αφού όπως η ίδια δηλώνει χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα της και απαλότητα. Φυσικά δεν είναι το μόνο προϊόν ενυδάτωσης που εφαρμόζει αλλά είναι το βασικό.

Σε συνεντεύξεις της άλλωστε έχει τονίσει την εμμονή που έχει με την καθημερινή φροντίδα του δέρματος της και ειδικά με την περιοχή των ματιών η οποία είναι εύθραυστη και ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Το ντεμακιγιάζ είναι κάτι που δεν παραλείπει ποτέ ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει γυρίσματα, δημόσιες εμφανίσεις ή φωτογραφήσεις. Η προσωπική της facialist μάλιστα της προτείνει να χρησιμοποιεί μια απαλή φόρμουλα πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες στη σύνθεση της, που ξεπλένεται με νερό. Στη συνέχεια απλώνει τον αγαπημένο της ορό, οποίος πρέπει να τονίσουμε ότι είναι εξαιρετικά οικονομικός, και συνεχίζει με την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύχτας αντίστοιχα.

Δεν ξεχνά τη μάσκα και το peeling μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον αλλά και τα patch στα μάτια της. Μια περιοχή που όπως έχει τονίσει την ταλαιπωρεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε και η Biel είναι μια γυναίκα σας όλες μας.

Διαβάστε ακόμη:

H Meghan Markle μόλις υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα make up trends της χρονιάς

Τα ωραιότερα nail trends της χρονιάς περιλαμβάνουν ένα αρχαιοελληνικό σχέδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα