Η Folli Follie ταξιδεύει με υπέροχο τρόπο την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στην ερώτηση… Τι είναι ελληνικό καλοκαίρι, οι απαντήσεις είναι πολλές και διάφορες. Η θάλασσα -καθρέφτης, το μπλε του ουρανού, τα λευκά σπίτια, τα ηλιοβασιλεμάτα, τα κύματα που σκάνε στην ακτή, οι μουσικές από τα beach bars, τα κοκτέιλ, τα μακριά αέρινα φορέματα, τα σανδάλια, τα ψάθινα καπέλα, το παγωμένο καρπούζι κ.α.

Στην ερώτηση πώς το ελληνικό καλοκαίρι

αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στον Κυβερνοχώρο και ειδικότερα στα social media, η απάντηση είναι μία και μοναδική…. το λαμπερό project #35Experiences by Folli Follie.

Cinta Laura Kiehl

Photo Credit: Marina Vernicos

Έξι διεθνείς fashion influencers και μία διάσημη guest από την Ελλάδα πρωταγωνίστησαν σε αυτό, περνώντας αρκετές ημέρες στην Αθήνα και τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού. Χάρηκαν τον ήλιο, έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα, έζησαν απίστευτες εμπειρίες και φυσικά απαθανάτισαν την συγκλονιστική ομορφιά της χώρας μας, ανεβάζοντας τέλεια καρέ στους λογαριασμούς τους στα social media και προσελκύοντας πάνω από 13 εκατομμύρια χρήστες που έκαναν τη χώρα μας σημείο αναφοράς του πλανήτη.

Συγκεκριμένα H Alyssa Lynch, η Claura Kiehl, η Leonie Hanne (Ohh Couture), η Weylie, η Belen Hostalet, η Xenia Van Der Woodsen (Xenia Overdose) και η Κλέλια Ανδριολάτου οι οποίες αποτέλεσαν τη stylish ομάδα της Folli Follie, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα μας προβάλλοντας παράλληλα τα υπέροχα κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ της Folli Follie.

Κλέλια Ανδριολάτου

Photo Credit: Marina Vernicos

Ξεχωριστό στυλ, μοναδικές εμπειρίες και πάρτι, ανέμελη διάθεση και το πιο ευχάριστο κλίμα του καλοκαιριού μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω των social media τόσο της Folli Follie όσο και των 7 influencers από όλο τον κόσμο. Η ενέργεια αγαπήθηκε με 1.320.000 likes και συζητήθηκε έντονα με πάνω από 10.000 σχόλια μόνο στο Instagram, ενώ οι συνολικές αναφορές της Folli Follie και του #35Experiences άγγιξαν τις 7.000 μόνο κατά την περίοδο 13-19 Ιουνίου.

Belen Hostalet

Photo Credit: Belen Hostalet

Τρεις πολυτελείς προορισμοί στην Ελλάδα φιλοξένησαν για τρεις ξεχωριστές ημέρες τα αγαπημένα κορίτσια της μόδας, που κατέφθασαν την Πέμπτη 15 Ιουνίου από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη για το #35Experiences by Folli Follie. Με αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, οι 7 προσκεκλημένες φωτογραφήθηκαν από τη διάσημη Ελληνίδα φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου. Το ταξίδι τους ξεκίνησε με μία βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια της Πλάκας, και συνέχεια φωτογραφήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με φόντο την Ακρόπολη. Το ίδιο βράδυ απόλαυσαν ένα ατμοσφαιρικό δείπνο στο Island Club & Restaurant με ξεχωριστά outfits, τα οποία συνδύασαν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ από τις συλλογές Cyclos, Sugar Sweet και Tie the Knot με την υπογραφή της Folli Follie.

Xenia Van Der Woodsen

Photo Credit: Marina Vernicos

Η επόμενη ημέρα βρήκε τις αγαπημένες fashion influencers σε ένα πολυτελές σκάφος με αρχικό προορισμό το νησί της Ύδρας, όπου όλα τα κορίτσια απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ακτινοβολώντας λάμψη με τα αγαπημένα τους Folli Follie κοσμήματα από τις συλλογές Fashionably Silver, Miss Heart4Heart, Cyclos, Style Fairy, Style Pops και Carma Beads. Επόμενος προορισμός: το νησί της Folli Follie, οι αριστοκρατικές Σπέτσες! Εδώ, από το πρόγραμμα της Alyssa, της Claura, της Leonie, της Weylie, της Belen, της Χenia και της Κλέλιας δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βόλτες με παραδοσιακή άμαξα και οι φωτογραφήσεις με stylish resort wear συνδυασμένα με ρολόγια από τις συλλογές Cyclos, Sparkling Sand και Match Point στις πιο όμορφες γωνιές του νησιού.

Belen Hostalet

Photo Credit: Belen Hostalet

Με ένα μοναδικό δείπνο στο Amanzoe με θέα το απέραντο γαλάζιο, το #35Experiences by Folli Follie χάρισε στη stylish ομάδα των κοριτσιών τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης και λάμψης. Για να κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις τους από το ξεχωριστό digital project, τα κορίτσια παρέλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο. Ένα μοναδικό illustration για την κάθε μία με τις αγαπημένες της δημιουργίες Folli Follie και φόντο την Αθήνα, φιλοτεχνημένο με το χαρακτηριστικό στυλ του παγκοσμίου φήμης Έλληνα illustrator Gregory Masouras.

Xenia Van Der Woodsen

Photo Credit: Marina Vernicos

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία του Folli Follie Island Hopping, η Folli Follie γιόρτασε την 35η επέτειο της μαζί με τις πιο αγαπημένες διεθνείς fashion influencers, εκεί από όπου ξεκίνησε τη λαμπερή πορεία της, την Ελλάδα!

#35experiences
#follifollie
@follifollie
Create glorious moments of style!

Keywords
Τυχαία Θέματα