Η Fashion Editor του Faysbook αντιγράφει 8 looks από την αγαπημένη σειρά «Bridgerton»

Άκουγα, διάβαζα συνέχεια για το Bridgerton, για το πόσο ωραία σειρά είναι, για το πόσο υπέροχη είναι η ιστορία της Δάφνης και του Δούκα και πήρα την απόφαση να τη δω. Μετά από αυτό όλα άλλαξαν! Το στιλ μου, ο τρόπος που κρατάω το φλιτζάνι του καφέ, η προφορά μου όταν μιλάω αγγλικά (θανκ γιου μα ντια = thank you my dear).

Στο εξωτερικό γίνεται ήδη χαμός με τη συγκεκριμένη σειρά και μάλιστα γνωστά brands και e-shops έχουν λανσάρει συλλογές ρούχων και αξεσουάρ αφιερωμένες στη σειρά. Η ρομαντική ιστορία

του Δούκα του Χέιστινγκς και της γοητευτικής Daphne Bridgerton έχει κάνει όλο τον κόσμο να βγάλει μια πιο ρομαντική πλευρά από μέσα του, να ντυθεί λίγο πιο…αριστοκρατικά και να αλλάξει έστω και λίγο το lifestyle του. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να δεις το Bridgerton αν δεν είσαι έτοιμη/ ος να αλλάξεις…

Δες στο βίντεο όλα τα looks και παρακάτω τις τάσεις που ακολούθησα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Vag (@elenvag)

Το μπλε και το θαλασσί είναι δύο χρώματα που πραγματικά λατρεύει η Costume Designer της σειράς, Ellen Miroinick. Η 71χρονη σχεδιάστρια έχει κάνει τεράστια επιτυχία στην καριέρα της με τα κοστούμια που δημιούργησε για τις ταινίες Fatal Attraction (1987), Wall Street (1987), και Basic Instinct (1992). Το 2013 κέρδισε το βραβείο Emmy για τη δουλειά της στην ταινία Behind the Candelabra. Στη συνέχεια έφτιαξε τα κοστούμια για τις ταινίες The Greatest Showman (2017) και Maleficent: Mistress of Evil (2019).

Μπορεί η Daphne Βridgerton και οι αδερφές της να ντύνονται σε μονόχρωμους τόνους αλλά πολλοί άλλοι χαρακτήρες της σειράς επιλέγουν τα πιο δυναμικά και έντονα φλοράλ σχέδια.

Το άψογο ντύσιμο του Δούκα έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές να λανσάρουν μερικά πιο αυστηρά και ταυτόχρονα σέξι ανδρόγυνα look. Oι κορσέδες έχουν αρχίσει να γίνονται viral και γυναίκες από όλο τον κόσμο τολμούν να τους φορέσουν συνδυασμένους με τα πουκάμισά τους.

Το ρομαντικό στιλ της Daphne δημιουργεί μια νέα τάση και στα homewear ρούχα. Εφόσον δεν είναι τόσο εύκολο να φορέσουμε vintage φορέματα στην καθημερινότητά μας, σαν αυτά της Daphne, τουλάχιστον μας επιτρέπεται να τα υιοθετήσουμε μέσα στο σπίτι με νυχτικά- υπερπαραγωγές.

Τα δυναμικά βολάν, τα φουσκωτά μανίκια και τα ιδιαίτερα σατέν και μεταξωτά υφάσματα κάνουν την εμφάνισή τους και μπαίνουν δυναμικά στην ντουλάπα μας.

Οι δαντελένιες λεπτομέρειες στα φορέματα της Daphne κερδίζουν τις εντυπώσεις και μας εμπνέουν ακόμα περισσότερο.

Τα bold χρώματα κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν και το Bridgerton έχει βάλει σε ένα βαθμό…το «χεράκι» του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκτός από τα homewear ρούχα που επιλέγουμε, τους σέξι κορσέδες και τα δυναμικά θαλασσί δαντελωτά φορέματα, το Bridgerton θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τα κοστούμια μας για τις φετινές Απόκριες!

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας δείχνει τα ανοιξιάτικα φορέματα που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Meghan Markle-Kate Middleton: 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στο show της αγαπημένης τους σχεδιάστριας!

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να φορέσουμε το baggy παντελόνι αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα